Selecteer een pagina

Over ons

Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit

F.R.Tuinen is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen. F.R.Tuinen is een bedrijf dat zich onderscheidt door z’n persoonlijke benadering en een lage prijsvoering. Ook kunt u er op rekenen dat er kwaliteit wordt geleverd en dat elke opdracht met enthousiasme en kennis van zaken wordt afgehandeld.

Doordat F.R Tuinen een relatief klein bedrijf is bent u verzekerd van een persoonlijke benadering omdat u van af het eerste contact steeds met maar een persoon van doen hebt. Nog een voordeel is dat de prijsvoering laag gehouden kan worden. Met name het uurloon is voor de klant aantrekkelijk.

F.R. Tuinen haalt z’n producten bij verschillende grote leveranciers uit de regio die bekent staan om hun kwaliteit en service. F.R.Tuinen beschikt zelf over een bus en aanhanger en is ook in het bezit van het nodige vakkundige gereedschap. Alleen het grotere materieel (zoals zware tril machines) wordt gehuurd.

Een tuin is een verlengstuk van het huis waar de bewoner zich in thuis moet kunnen voelen en waar die rustig in kan genieten. Het moet een plek zijn waar u uw kinderen ongestoord en met plezier in kunt laten spelen. En voor bedrijven is de bedrijfstuin een visitekaartje waarmee je een eerste indruk van het bedrijf gunstig kunt beïnvloeden en die het bedrijfsgebouw meer allure geeft. Als u een nieuwe tuin wilt of wat renovatie en/of onderhoud wilt plegen dan moet er met allerlei zaken rekening worden gehouden. Zo moet de tuin bij het huis passen, moet er gekeken worden naar waar de zon wel of niet schijnt, welke grondsoort een plant vraagt, hoe de beplanting zich gaat ontwikkelen, welke planten bij elkaar passen, hoe en welke bestrating er in moet, wel of geen vijver, onderhoudsvrije tuin en nog veel meer…. Om aan al deze facetten goed en bekwaam invulling te geven is het inschakelen van een hovenier bijna noodzakelijk. Hierbij is F.R. Tuinen uw ideale partner die u kan voorzien van een prachtige tuin, perfect aangepast aan uw persoonlijke eisen en wensen en uiteraard uw persoonlijke situatie.

Bent u van plan om u tuin nieuw te laten aanleggen, te renoveren of wilt u gewoon wat onderhoud aan uw tuin laten plegen dan kunt u vrijblijvend een gesprek/offerte bij F.R. Tuinen aanvragen waarin u op alle gemak de mogelijkheden kunt bespreken. Overigens staan er op deze site foto’s van voltooide projecten die u kunt bekijken (zie projecten). Mocht u met F.R.Tuinen in zee gaan dan kunnen er ook foto’s van uw tuin in komen te staan!

We genieten nog steeds van de mooiste tuin uit de straat!

Berni Smelter

Manufacturing Engineer

Super tevreden over de aanleg van de tuin en het plaatsen van de overkapping. Strak werk!!

Martijn Pol

Meer Reviews lezen? klik hier.

Snel een afspraak maken?